5485 0192

Er tandblegning skadeligt – hvordan får man hvide tænder naturligt?

Der findes et utal af blegningsprodukter, som lover kridhvide tandsæt. Mange af dem bør du dog gå i en stor bue udenom, da de kan være direkte skadelige for dine tænder. Heldigvis findes der også langt mere skånsomme løsninger til tandblegning. Vi har samlet en håndfuld af dem. Læs med, og bliv klogere på, hvordan du får hvide tænder på naturlig vis.

Oprethold en god mundhygiejne

2-3 daglige tandbørstninger med en fluorholdig tandpasta er første skridt på vej mod hvidere tænder. Sørg også for at bruge tandtråd hver dag for at holde rent mellem tænderne, hvor tandbørsten ikke kan nå.

Undgå misfarvende mad- og drikkevarer

Føde- og drikkevarer som kaffe, te, rødvin, cola og lakrids er kendte for at misfarve tænderne. Mange af dem har også et stort indhold af syre og er ligeledes ikke kun skyld i misfarvninger – men også syreskader og caries. Derfor er der også god grund til at holde igen med disse fødevarer, hvis du vil holde tandsættet hvidt og sundt.

Stop med at ryge

Der er utallige sundhedsmæssige årsager til at smide cigaretterne i skraldespanden. Men det er ikke kun helbredet, der er udsat ved et stort forbrug af tobak. Tænderne bliver nemlig hurtigt gullige og plettede, når du ryger eller tygger skrå. Drop derfor tobakken – såvel cigaretter som skrå og andre tobaksprodukter.

Tal med tandlægen

Hos GuldborgSUND TAND er vi kompetente behandlere med stor erfaring inden for tandpleje, og vi hjælper dig gerne med at holde dine tænder hvide – for eksempel igennem regelmæssige tandrensninger. Vi tilbyder også professionelle tandblegninger, som giver langt mere skånsomme resultater end mange af de produkter, du for eksempel finder på nettet.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan få hvidere tænder, eller hvis du ønsker at bestille tid til en undersøgelse.

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Som følge af Covid-19 pandemien:

Klinikken er nu KUN åben for akutte eller kritiske behandlinger
(som f.eks. tandpiner, mundsmerter, traumer, infektioner af akut karakter og skader eller tilstande, der kan forværre en tands eller tændernes prognose.)

Vi holder fortrinsvis åbent om morgenen/formiddagen og telefonen er normalt åben mellem 8.00 og 9.00.

Ring for at høre om vi kan hjælpe, hvis du får tand- og mundproblemer

Der kan være dage, hvor vi holder lukket, da vi har droslet helt ned. Vi lægger information på telefonsvareren, når det sker.

Der er nu lukket ned for ikke-kritiske behandlinger på tandklinikker indtil 3/6 2020. Det har sundhedsstyrelsen besluttet. Det være sig f.eks. eftersyn, tandrensninger, småfyldninger og andre behandlinger der kan udskydes til efter 30/6 2020 uden problemer.

Du MÅ IKKE komme, hvis du har sygdomssymptomer, feber eller mistanke om Covid-19 infektion. Der skal henvendelse ske til egen læge, som vil kunne henvise til sygehus for behandling/smertelindring.

Du BØR fortsat ikke komme, 14 dage efter hjemkomst fra rejser og hvis du har (haft) kontakt med corona-inficerede personer. Ej heller, hvis du er svækket eller har kroniske sygdomme

×
Ring op
Kontakt os
Menu