5485 0192

Rodbehandling

Hvis et hul er blevet alt for dybt kan der opstå problemer med nerven i tanden (pulpitis).

Disse problemer kræver hyppigst at nerven må fjernes og tanden rodfyldes. Det kalder vi en rodbehandling. Tænders nerver kan også få problemer ved traumer eller andre ting som slid og hårdt bid. Det kan også kræve rodbehandling.

Rodbehandling er typisk omspundet med mange historier om smerter og bedøvelser der ikke virker. Men hvis man venter (længe nok) på bedøvelsen eller hvis man evt. kan sørge for at komme før at tandsmerterne bliver komplet utålelige, er mulighederne for tilstrækkelige og gode bedøvelser tilstede. Ved død nerve (nekrose) er der hyppigt slet ingen smerter ved behandling.

Vi hos GuldborgSUND TAND, bestræber os altid på smertefri behandlinger.

Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Som følge af Covid-19 pandemien:

Klinikken er nu KUN åben for akutte eller kritiske behandlinger
(som f.eks. tandpiner, mundsmerter, traumer, infektioner af akut karakter og skader eller tilstande, der kan forværre en tands eller tændernes prognose.)

Vi holder fortrinsvis åbent om morgenen/formiddagen og telefonen er normalt åben mellem 8.00 og 9.00.

Ring for at høre om vi kan hjælpe, hvis du får tand- og mundproblemer

Der kan være dage, hvor vi holder lukket, da vi har droslet helt ned. Vi lægger information på telefonsvareren, når det sker.

Der er nu lukket ned for ikke-kritiske behandlinger på tandklinikker indtil 3/6 2020. Det har sundhedsstyrelsen besluttet. Det være sig f.eks. eftersyn, tandrensninger, småfyldninger og andre behandlinger der kan udskydes til efter 30/6 2020 uden problemer.

Du MÅ IKKE komme, hvis du har sygdomssymptomer, feber eller mistanke om Covid-19 infektion. Der skal henvendelse ske til egen læge, som vil kunne henvise til sygehus for behandling/smertelindring.

Du BØR fortsat ikke komme, 14 dage efter hjemkomst fra rejser og hvis du har (haft) kontakt med corona-inficerede personer. Ej heller, hvis du er svækket eller har kroniske sygdomme

×
Ring op
Kontakt os
Menu