5485 0192

Rodbehandling

Hvis et hul er blevet alt for dybt kan der opstå problemer med nerven i tanden (pulpitis).

Disse problemer kræver hyppigst at nerven må fjernes og tanden rodfyldes. Det kalder vi en rodbehandling. Tænders nerver kan også få problemer ved traumer eller andre ting som slid og hårdt bid. Det kan også kræve rodbehandling.

Rodbehandling er typisk omspundet med mange historier om smerter og bedøvelser der ikke virker. Men hvis man venter (længe nok) på bedøvelsen eller hvis man evt. kan sørge for at komme før at tandsmerterne bliver komplet utålelige, er mulighederne for tilstrækkelige og gode bedøvelser tilstede. Ved død nerve (nekrose) er der hyppigt slet ingen smerter ved behandling.

Vi hos GuldborgSUND TAND, bestræber os altid på smertefri behandlinger.

Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Sitemap

Klinikken er nu åben for behandlinger og visse eftersyn igen!

Der er dog stadigt nogle begrænsninger, idet det ikke anbefales at lave udelukkende kosmetiske behandlinger eller eftersyn af patienter, der er i grøn kategori, eller med andre ord dem, der normalt kun behøver at komme hver 12. måned eller sjældnere. Ring og spørg, hvis du er i tvivl om du må/bør komme.

Du dog fortsat IKKE komme, hvis du har sygdomssymptomer, feber eller mistanke om Covid-19 infektion eller er i karantæne. Der skal henvendelse ske til egen læge, som vil kunne henvise til sygehus for behandling/smertelindring.

Du BØR fortsat ikke komme, 14 dage efter hjemkomst fra rejser og hvis du har (haft) meget nær kontakt med corona-inficerede personer. Ej heller, hvis du er svækket eller har kroniske sygdomme.

Der er lukket i uge 29/30/31 grundet sommerferie

×
Ring op
Kontakt os
Menu