5485 0192

Tandlæge Guldborgsund

Søger du en tillidsvækkende tandlæge i Guldborgsund, som har dig og dine tænder i fokus?

Så læg dig trygt til rette i tandlægestolen hos GuldborgSUND TAND. Her udfører vi professionelle og skånsomme behandlinger i trygge og hyggelige rammer. Vi tager gerne imod nye patienter, og derfor er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os eller at kigge forbi klinikken, hvis du vil være patient i en tandklinik, hvor der bliver taget hensyn til dine behov - og hvor du, måske vigtigst af alt, er sikret en kompetent behandling med din tandsundhed i centrum.

Velkommen hos en behagelig tandlæge i Guldborgsund

Tandlægen GuldborgSUND TAND har lokaler i Tværgade 4 i Nykøbing Falster med gratis parkeringsmuligheder ved Kvickly og i Søndergade. Ligeledes er vi et oplagt valg for dig, der søger en centralt beliggende tandlæge i Guldborgsund Kommune.

Vi holder til i tandlæge Birthe Lindbjergs tidligere lokaler, som i dag ejes og drives af John Hjorth Klos, der har flere års erfaring som tandlæge i Guldborgsund, og hans dygtige team. Tidligere patienter hos Birthe vil højst sandsynligt forbinde hendes behandlinger med tryghed og tillid - to ord som naturligvis stadig vil være en del af oplevelsen som patient i Tværgade 4, selvom der i dag står GuldborgSUND TAND på døren.

Det er vores mission at skabe en moderne tandklinik, hvor behandlingerne foregår i samarbejde med dig og udføres med respekt for dine ønsker samt tålmodighed for eventuel tandlægeskræk. Birthes klinikassistent Rie, som fortsat vil have sin gang i klinikken, John Hjorth Klos og resten af holdet hos GuldborgSUND TAND glæder sig til at byde såvel nye som gamle patienter med behov for en kvalificeret og behagelig tandlæge i Guldborgsund velkommen.

Tandlæge Guldborgsund v. John Hjort Klos

Behandlinger

Hos GuldborgSUND TAND udfører vi alle gængse behandlinger - heriblandt fyldning af huller, paradontosebehandling, rodbehandling og tandblegning samt en række mere komplekse behandlingstyper som implantatbehandling. Vi har dog især fokus på forebyggelse, og ligeledes er undersøgelse, tandrensning og grundig dialog om din specifikke tandsundhed vigtige bestanddele af vores arbejde som tandlæger og klinikassistenter.

Tidsbestilling

Du kan kontakte os på telefon 5485 0192 eller ved at benytte kontaktfomularen, hvis du vil være patient hos en dygtig tandlæge i Guldborgsund, eller hvis du har spørgsmål til en behandling. Vi glæder os til at høre fra dig, og vi frem til et tæt samarbejde, som har til formål at vedligeholde og opnå stærke tænder, sundt tandkød og et flot smil.
Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Tandlægeoverenskomsten opsagt af regionerne pr. 31.05.2018

Regionerne har valgt at opsige tandlægernes overenskomst, der sikrede tilskud til tandbehandlinger for patienterne. Hvilken betydning det vil få, ved vi ikke endnu, men i den nærmeste fremtid kan der opstå ekstraarbejde i at få sit tilskud.

Hvis Folketinget vælger at ændre i tilskuddets størrelse, kan det give ændringer i priserne på nogle tandbehandlinger.

Årsag? Da jeg ikke kunne udtrykke det bedre selv, har jeg tilladt mig at kopiere det nedenstående citat af blogger og sognepræst Kathrine Lilleør fra hendes blog på Berlingske:

Historik: I 2012 fjernede Folketinget 300 millioner kroner i tilskud til voksentandplejen. Forventningen var, at befolkningen fremadrettet ville have en bedre tandsundhed, så Regionerne satte deres bevilling til tandlægetilskud ned fra 1,6 million kroner til 1,3 million kroner.

Problemet har imidlertid vist sig at være, at folk går ligeså meget til tandlæge, som de altid har gjort. Deres tænder er ligeså dårlige i 2017 som i 2012. Tandlægerne der, ifølge overenskomsten, hverken må hæve eller sænke priserne, har derfor sendt regninger til Regionerne for kr. 1,6 million, som altid. Regionerne er i stigende grad blevet ærgerlige over, at virkeligheden ikke passer til det, man har vedtaget, så nu har man opsagt overenskomsten på voksentandplejeområdet. Simpelthen. Det betyder, at tandlægerne i skrivende stund ikke ved, hvor mange tilskudskroner, de kan søge om på deres patienters vegne.

Lang historie kort: Udsigten er, at tandlægerne må afvise patienter. Folk må gå mindre til tandlæge. Også selvom de har brug for behandling.

×
Ring op
Kontakt os
Menu