5485 0192

Tandblegning

Mange der døjer med misfarvninger på tænderne, vælger at få en tandblegning. Det kan være en fin løsning, men det er vigtigt, at du gør din research og tager dine forholdsregler, inden du begiver dig ud i projektet.

Derudover er det også vigtigt, at du bliver bekendt med, hvor stor effekt tandblegning kan have for dig.

Forhør dig om mulighederne for en tandblegning

Vi oplever flere, der kommer ind med helt hvide tænder og ønsker deres tænder afbleget yderligere. Har du meget hvide tænder, vil det, i de fleste tilfælde, ikke give ret meget. Og har du for eksempel fyldninger eller tandkroner, vil disse heller ikke kunne bleges. Derfor anbefaler vi dig, at du kommer forbi til en konsultation og hører om mulighederne for tandblegning.

Når vi udfører tandblegning, er det vigtigt for os, at du har fået et realistisk billede af, hvordan resultatet kan blive, og derfor starter vi altid med at forventningsafstemme.

Vælg en professionel tandblegning

Vi ved at nogle kunder er kede af farven på deres tænder, og vi har stor forståelse for, at du gerne vil have gjort noget ved dine tænder, hvis de er misfarvede. Men da tandblegning handler om kemiske reaktioner og de stoffer der bruges kan gøre stor skade, hvis de ikke bruges efter foreskrifterne, råder vi dig til, at du får tilrettelagt et forløb og udarbejdet en skinne på tandlægeklinik, så du er sikker på, at produkterne ikke skader dit tandkød.

Der er stor risiko i at anskaffe og bruge blegemidler købt på nettet.

Det er ikke tilladt for kosmetologer at blege tænder.

Kontakt os i dag

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for at få afbleget dine tænder, kan du ringe til os på 54 85 01 92.

Vi rådgiver dig gerne om dine muligheder for tandblegning, og vurderer vi, at det kan give mening at blege dine tænder, udarbejder vi et forløb til dig.

Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Sitemap

Cookiepolitik

×
Ring op
Kontakt os
Menu