5485 0192

Tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk? Bliver du utilpas bare ved tanken om at sætte dine ben i en tandlægeklinik?

Bare rolig. I min klinik er der ikke noget at frygte. Jeg lægger vægt på at skabe en tryg og tillidsvækkende atmosfære, og mine behandlingsmetoder er moderne og tidssvarende. Jeg sætter gerne ekstra tid af til dit besøg, ligesom jeg også gerne forklarer dig, hvad der foregår undervejs, så du er velinformeret omkring forløbet.

Det er ingen skam at have tandlægeskræk

Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at der ikke er noget skamme sig over, hvis du lider af tandlægeskræk. Det er der rigtig mange, der gør. Både børn og voksne. Fælles for folk med tandlægeskræk er, at de nødigt går til tandlægen – eller helt undgår det.

Skrækken kan ofte sende patienten ind i en ond cirkel, hvor tandlægebesøgene forsømmes. Det betyder, at patienten får dårlige tænder og dårlig samvittighed over ikke at have besøgt tandlægen i tide. Det udvikler sig til skam og frygt for, at et tandlægebesøg skal medføre dårlige nyheder. Og sådan fortsætter den onde spiral. Og tænder, tandkød og tandsundheden bliver kun værre.

Derfor er det vigtigt, at du gemmer skammen af vejen. Ikke mindst skal du aldrig holde dig tilbage med at fortælle mig om din skræk. For når jeg først kender til dine behov og det, der gør dig utryg, kan jeg tilrettelægge min behandling derefter.

Ring, og fortæl om din tandlægeskræk

Jeg er altid lydhør over for patienter med tandlægeskræk. Du er meget velkommen til at kontakte mig på forhånd, inden du møder op til en undersøgelse eller en behandling, hvis du har behov for at høre nærmere om klinikken, mine metoder og tandbehandling generelt. Jeg ser frem til at møde dig i behagelige og professionelle rammer i klinikken på Tværgade 4 i Nykøbing Falster – og ikke mindst til at hjælpe dig af med din tandlægeskræk.
Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Tandlægeoverenskomsten opsagt af regionerne pr. 31.05.2018

Regionerne har valgt at opsige tandlægernes overenskomst, der sikrede tilskud til tandbehandlinger for patienterne. Hvilken betydning det vil få, ved vi ikke endnu, men i den nærmeste fremtid kan der opstå ekstraarbejde i at få sit tilskud.

Hvis Folketinget vælger at ændre i tilskuddets størrelse, kan det give ændringer i priserne på nogle tandbehandlinger.

Årsag? Da jeg ikke kunne udtrykke det bedre selv, har jeg tilladt mig at kopiere det nedenstående citat af blogger og sognepræst Kathrine Lilleør fra hendes blog på Berlingske:

Historik: I 2012 fjernede Folketinget 300 millioner kroner i tilskud til voksentandplejen. Forventningen var, at befolkningen fremadrettet ville have en bedre tandsundhed, så Regionerne satte deres bevilling til tandlægetilskud ned fra 1,6 million kroner til 1,3 million kroner.

Problemet har imidlertid vist sig at være, at folk går ligeså meget til tandlæge, som de altid har gjort. Deres tænder er ligeså dårlige i 2017 som i 2012. Tandlægerne der, ifølge overenskomsten, hverken må hæve eller sænke priserne, har derfor sendt regninger til Regionerne for kr. 1,6 million, som altid. Regionerne er i stigende grad blevet ærgerlige over, at virkeligheden ikke passer til det, man har vedtaget, så nu har man opsagt overenskomsten på voksentandplejeområdet. Simpelthen. Det betyder, at tandlægerne i skrivende stund ikke ved, hvor mange tilskudskroner, de kan søge om på deres patienters vegne.

Lang historie kort: Udsigten er, at tandlægerne må afvise patienter. Folk må gå mindre til tandlæge. Også selvom de har brug for behandling.

×
Ring op
Kontakt os
Menu