5485 0192

Tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk? Bliver du utilpas bare ved tanken om at sætte dine ben i en tandlægeklinik?

Bare rolig. I min klinik er der ikke noget at frygte. Jeg lægger vægt på at skabe en tryg og tillidsvækkende atmosfære, og mine behandlingsmetoder er moderne og tidssvarende. Jeg sætter gerne ekstra tid af til dit besøg, ligesom jeg også gerne forklarer dig, hvad der foregår undervejs, så du er velinformeret omkring forløbet.

Det er ingen skam at have tandlægeskræk

Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at der ikke er noget skamme sig over, hvis du lider af tandlægeskræk. Det er der rigtig mange, der gør. Både børn og voksne. Fælles for folk med tandlægeskræk er, at de nødigt går til tandlægen – eller helt undgår det.

Skrækken kan ofte sende patienten ind i en ond cirkel, hvor tandlægebesøgene forsømmes. Det betyder, at patienten får dårlige tænder og dårlig samvittighed over ikke at have besøgt tandlægen i tide. Det udvikler sig til skam og frygt for, at et tandlægebesøg skal medføre dårlige nyheder. Og sådan fortsætter den onde spiral. Og tænder, tandkød og tandsundheden bliver kun værre.

Derfor er det vigtigt, at du gemmer skammen af vejen. Ikke mindst skal du aldrig holde dig tilbage med at fortælle mig om din skræk. For når jeg først kender til dine behov og det, der gør dig utryg, kan jeg tilrettelægge min behandling derefter.

Ring, og fortæl om din tandlægeskræk

Jeg er altid lydhør over for patienter med tandlægeskræk. Du er meget velkommen til at kontakte mig på forhånd, inden du møder op til en undersøgelse eller en behandling, hvis du har behov for at høre nærmere om klinikken, mine metoder og tandbehandling generelt. Jeg ser frem til at møde dig i behagelige og professionelle rammer i klinikken på Tværgade 4 i Nykøbing Falster – og ikke mindst til at hjælpe dig af med din tandlægeskræk.
Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Som følge af Covid-19 pandemien:

Klinikken er nu KUN åben for akutte eller kritiske behandlinger
(som f.eks. tandpiner, mundsmerter, traumer, infektioner af akut karakter og skader eller tilstande, der kan forværre en tands eller tændernes prognose.)

Vi holder fortrinsvis åbent om morgenen/formiddagen og telefonen er normalt åben mellem 8.00 og 9.00.

Ring for at høre om vi kan hjælpe, hvis du får tand- og mundproblemer

Der kan være dage, hvor vi holder lukket, da vi har droslet helt ned. Vi lægger information på telefonsvareren, når det sker.

Der er nu lukket ned for ikke-kritiske behandlinger på tandklinikker indtil 3/6 2020. Det har sundhedsstyrelsen besluttet. Det være sig f.eks. eftersyn, tandrensninger, småfyldninger og andre behandlinger der kan udskydes til efter 30/6 2020 uden problemer.

Du MÅ IKKE komme, hvis du har sygdomssymptomer, feber eller mistanke om Covid-19 infektion. Der skal henvendelse ske til egen læge, som vil kunne henvise til sygehus for behandling/smertelindring.

Du BØR fortsat ikke komme, 14 dage efter hjemkomst fra rejser og hvis du har (haft) kontakt med corona-inficerede personer. Ej heller, hvis du er svækket eller har kroniske sygdomme

×
Ring op
Kontakt os
Menu