5485 0192

Ny patient

Søger du en erfaren tandlæge, som har fokus på trygge rammer, nænsom behandling, som gerne vil forstå og hjælpe dig – og som samtidig giver sig tid til patienterne?

Så er du hjerteligt velkommen hos Tandlæge John Hjorth Klos på Tværgade 4, 4800 Nykøbing Falster og mit team. Vi kalder os guldborgSUND TAND. Her driver vi en hyggelig og moderne tandlægepraksis med en målsætning om at forbedre og bevare tandsundheden hos vores kunder og patienter gennem tryg og tillidsvækkende behandling - og ikke mindst tidssvarende metoder.

Alle behandlinger bliver foretaget i tæt dialog med den enkelte patient. Med udgangspunkt i dine behov og valg sammensætter vi i fællesskab en behandlingsplan, der giver langsigtede resultater. I vores tandlægeklinik lægger vi vægt på faglighed og professionel behandling – men i særdeleshed også det gode forhold til vores kunder og patienter. Derfor er god kommunikation en uundværlig del af vores praksis.

Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Tandlægeoverenskomsten opsagt af regionerne pr. 31.05.2018

Regionerne har valgt at opsige tandlægernes overenskomst, der sikrede tilskud til tandbehandlinger for patienterne. Hvilken betydning det vil få, ved vi ikke endnu, men i den nærmeste fremtid kan der opstå ekstraarbejde i at få sit tilskud.

Hvis Folketinget vælger at ændre i tilskuddets størrelse, kan det give ændringer i priserne på nogle tandbehandlinger.

Årsag? Da jeg ikke kunne udtrykke det bedre selv, har jeg tilladt mig at kopiere det nedenstående citat af blogger og sognepræst Kathrine Lilleør fra hendes blog på Berlingske:

Historik: I 2012 fjernede Folketinget 300 millioner kroner i tilskud til voksentandplejen. Forventningen var, at befolkningen fremadrettet ville have en bedre tandsundhed, så Regionerne satte deres bevilling til tandlægetilskud ned fra 1,6 million kroner til 1,3 million kroner.

Problemet har imidlertid vist sig at være, at folk går ligeså meget til tandlæge, som de altid har gjort. Deres tænder er ligeså dårlige i 2017 som i 2012. Tandlægerne der, ifølge overenskomsten, hverken må hæve eller sænke priserne, har derfor sendt regninger til Regionerne for kr. 1,6 million, som altid. Regionerne er i stigende grad blevet ærgerlige over, at virkeligheden ikke passer til det, man har vedtaget, så nu har man opsagt overenskomsten på voksentandplejeområdet. Simpelthen. Det betyder, at tandlægerne i skrivende stund ikke ved, hvor mange tilskudskroner, de kan søge om på deres patienters vegne.

Lang historie kort: Udsigten er, at tandlægerne må afvise patienter. Folk må gå mindre til tandlæge. Også selvom de har brug for behandling.

×
Ring op
Kontakt os
Menu