5485 0192

Ny patient

Søger du en erfaren tandlæge, som har fokus på trygge rammer, nænsom behandling, som gerne vil forstå og hjælpe dig – og som samtidig giver sig tid til patienterne?

Så er du hjerteligt velkommen hos Tandlæge John Hjorth Klos på Tværgade 4, 4800 Nykøbing Falster og mit team. Vi kalder os guldborgSUND TAND. Her driver vi en hyggelig og moderne tandlægepraksis med en målsætning om at forbedre og bevare tandsundheden hos vores kunder og patienter gennem tryg og tillidsvækkende behandling - og ikke mindst tidssvarende metoder.

Alle behandlinger bliver foretaget i tæt dialog med den enkelte patient. Med udgangspunkt i dine behov og valg sammensætter vi i fællesskab en behandlingsplan, der giver langsigtede resultater. I vores tandlægeklinik lægger vi vægt på faglighed og professionel behandling – men i særdeleshed også det gode forhold til vores kunder og patienter. Derfor er god kommunikation en uundværlig del af vores praksis.

Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Sitemap

Klinikken er nu åben for behandlinger og visse eftersyn igen!

Der er dog stadigt nogle begrænsninger, idet det ikke anbefales at lave udelukkende kosmetiske behandlinger eller eftersyn af patienter, der er i grøn kategori, eller med andre ord dem, der normalt kun behøver at komme hver 12. måned eller sjældnere. Ring og spørg, hvis du er i tvivl om du må/bør komme.

Du dog fortsat IKKE komme, hvis du har sygdomssymptomer, feber eller mistanke om Covid-19 infektion eller er i karantæne. Der skal henvendelse ske til egen læge, som vil kunne henvise til sygehus for behandling/smertelindring.

Du BØR fortsat ikke komme, 14 dage efter hjemkomst fra rejser og hvis du har (haft) meget nær kontakt med corona-inficerede personer. Ej heller, hvis du er svækket eller har kroniske sygdomme.

Der er lukket i uge 29/30/31 grundet sommerferie

×
Ring op
Kontakt os
Menu