5485 0192

Ny patient

Søger du en erfaren tandlæge, som har fokus på trygge rammer, nænsom behandling, som gerne vil forstå og hjælpe dig – og som samtidig giver sig tid til patienterne?

Så er du hjerteligt velkommen hos Tandlæge John Hjorth Klos på Tværgade 4, 4800 Nykøbing Falster og mit team. Vi kalder os guldborgSUND TAND. Her driver vi en hyggelig og moderne tandlægepraksis med en målsætning om at forbedre og bevare tandsundheden hos vores kunder og patienter gennem tryg og tillidsvækkende behandling - og ikke mindst tidssvarende metoder.

Alle behandlinger bliver foretaget i tæt dialog med den enkelte patient. Med udgangspunkt i dine behov og valg sammensætter vi i fællesskab en behandlingsplan, der giver langsigtede resultater. I vores tandlægeklinik lægger vi vægt på faglighed og professionel behandling – men i særdeleshed også det gode forhold til vores kunder og patienter. Derfor er god kommunikation en uundværlig del af vores praksis.

Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Som følge af Covid-19 pandemien:

Klinikken er nu KUN åben for akutte eller kritiske behandlinger
(som f.eks. tandpiner, mundsmerter, traumer, infektioner af akut karakter og skader eller tilstande, der kan forværre en tands eller tændernes prognose.)

Vi holder fortrinsvis åbent om morgenen/formiddagen og telefonen er normalt åben mellem 8.00 og 9.00.

Ring for at høre om vi kan hjælpe, hvis du får tand- og mundproblemer

Der kan være dage, hvor vi holder lukket, da vi har droslet helt ned. Vi lægger information på telefonsvareren, når det sker.

Der er nu lukket ned for ikke-kritiske behandlinger på tandklinikker indtil 3/6 2020. Det har sundhedsstyrelsen besluttet. Det være sig f.eks. eftersyn, tandrensninger, småfyldninger og andre behandlinger der kan udskydes til efter 30/6 2020 uden problemer.

Du MÅ IKKE komme, hvis du har sygdomssymptomer, feber eller mistanke om Covid-19 infektion. Der skal henvendelse ske til egen læge, som vil kunne henvise til sygehus for behandling/smertelindring.

Du BØR fortsat ikke komme, 14 dage efter hjemkomst fra rejser og hvis du har (haft) kontakt med corona-inficerede personer. Ej heller, hvis du er svækket eller har kroniske sygdomme

×
Ring op
Kontakt os
Menu