5485 0192

Tandlæge Sundby

Er du på udkig efter en professionel og tillidsvækkende tandlæge nær Sundby? Så er du hjerteligt velkommen hos guldborgSUND TAND. Her er du og din tandsundhed i centrum.

Tandlæge ved Sundby med fokus på tillid og tryghed

GuldborgSUND TAND holder til i Tværgade 4 i Nykøbing Falster, og min klinik er derfor nem og hurtig at komme til, hvis du søger en tandlæge i kort afstand fra Sundby og de omkringliggende områder.

Lokalerne har jeg overtaget efter Birthe Lindbjerg, som tidligere patienter nok vil forbinde med tryg, tillidsvækkende og professionel behandling. Det har jeg selvfølgelig tænkt mig at føre videre, så patienter med behov for en tandlæge tæt på Sundby fortsat vil sidestille et besøg i tandklinikken i Tværgade med skånsomme metoder, behagelige rammer og gode resultater.

Jeg tager gerne imod nye patienter, og du er ligeledes altid velkommen til at kontakte mig, hvis du trænger til et professionelt tandlægetjek, eller hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan tilbyde i klinikken. Jeg udfører de fleste gængse behandlinger i klinikken og kan derfor klare de fleste af dine behov for undersøgelse, diagnosticering og behandling i min tandlægeklinik et stenkast fra Sundby.

Tandlæge Sundby v. John Hjort Klos

Respekt for patienterne og forståelse for tandlægeskræk

Når du får brug for en tandlæge i nærheden af Sundby, er det alfa og omega, at du finder en klinik, hvor du føler, at der er forståelse for dig og dine behov. Derfor lægger jeg stor vægt på at lytte til mine patienter, og jeg betragter enhver behandling som et samarbejde mellem patient og behandler. Det er din tandsundhed, der er omdrejningspunktet for mit arbejde, og ligeledes påbegynder jeg aldrig en behandling, uden først at informere dig om processen på forhånd.

For dig, der døjer med tandlægeskræk, tager jeg selvfølgelig alle de hensyn, der skal til, for at du føler dig bedre tilpas ved dit besøg. Jeg forklarer gerne undervejs, og jeg bestræber mig på at behandle smertefrit og nænsomt, så du ikke behøver at frygte for hverken smerter eller instrumenter, når du vælger mig som din foretrukne tandlæge på Sundby-egnen.

Kontakt til klinikken

Ønsker du at bestille tid, har du spørgsmål til en behandling og mine metoder, eller søger du ganske enkelt en tandlæge tæt på Sundby, som tager dine tandsundhed og dine behov alvorligt? Så er du altid velkommen til at kontakte guldborgSUND TAND indenfor klinikken åbningstider.

Jeg ser frem til at møde dig i trygge og professionelle rammer.

Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Tandlægeoverenskomsten opsagt af regionerne pr. 31.05.2018

Regionerne har valgt at opsige tandlægernes overenskomst, der sikrede tilskud til tandbehandlinger for patienterne. Hvilken betydning det vil få, ved vi ikke endnu, men i den nærmeste fremtid kan der opstå ekstraarbejde i at få sit tilskud.

Hvis Folketinget vælger at ændre i tilskuddets størrelse, kan det give ændringer i priserne på nogle tandbehandlinger.

Årsag? Da jeg ikke kunne udtrykke det bedre selv, har jeg tilladt mig at kopiere det nedenstående citat af blogger og sognepræst Kathrine Lilleør fra hendes blog på Berlingske:

Historik: I 2012 fjernede Folketinget 300 millioner kroner i tilskud til voksentandplejen. Forventningen var, at befolkningen fremadrettet ville have en bedre tandsundhed, så Regionerne satte deres bevilling til tandlægetilskud ned fra 1,6 million kroner til 1,3 million kroner.

Problemet har imidlertid vist sig at være, at folk går ligeså meget til tandlæge, som de altid har gjort. Deres tænder er ligeså dårlige i 2017 som i 2012. Tandlægerne der, ifølge overenskomsten, hverken må hæve eller sænke priserne, har derfor sendt regninger til Regionerne for kr. 1,6 million, som altid. Regionerne er i stigende grad blevet ærgerlige over, at virkeligheden ikke passer til det, man har vedtaget, så nu har man opsagt overenskomsten på voksentandplejeområdet. Simpelthen. Det betyder, at tandlægerne i skrivende stund ikke ved, hvor mange tilskudskroner, de kan søge om på deres patienters vegne.

Lang historie kort: Udsigten er, at tandlægerne må afvise patienter. Folk må gå mindre til tandlæge. Også selvom de har brug for behandling.

×
Ring op
Kontakt os
Menu