5485 0192

Tandkrone

En tandkrone er, som navnet indbyder, en krone, der sættes på tanden for at beskytte den. Den fungerer på den måde som en slags hætte eller kapsel, der sættes uden på tanden og afholder tanden fra at knække eller blive yderligere beskadiget.

Der kan være forskellige årsager til, at du kan have brug for en tandkrone. Typiske årsager vil være en knækket tand i forbindelse med for eksempel en tyggeskade eller et slag mod tanden. Kronen laves sådan, at den ligner dine andre tænder og ser naturlig ud.

Få en krone der matcher dig

Har du brug for en tandkrone, laves den, så den er skræddersyet til dig. Er det blevet vurderet, at du vil have gavn af en tandkrone, slibes din tand til, og der bliver lavet en scanning. Scanningen sendes til en tekniker, som udarbejder din unikke krone.

Det tager en uges tid fra din tand er rettet til, til din krone er færdig, og vi sætter vi en midlertidig krone på i mellemtiden, så tanden ikke generes eller skades.

Pas godt på dine tænder

Har du været ude for et uheld, eller er en af dine tænder af andre årsager knækket, er en tandkrone tit den optimale løsning. På den måde giver du det, der er tilbage af din tand, de bedste chancer for at overleve.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om forløbet med påsætning af en tandkrone, eller har du brug for at få tjekket en tand for at se, om du skal have en krone, kan du kontakte os på 54 85 01 92. Hvad end du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid, står vi klar til at hjælpe dig.

Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Som følge af Covid-19 pandemien:

Klinikken er nu KUN åben for akutte eller kritiske behandlinger
(som f.eks. tandpiner, mundsmerter, traumer, infektioner af akut karakter og skader eller tilstande, der kan forværre en tands eller tændernes prognose.)

Vi holder fortrinsvis åbent om morgenen/formiddagen og telefonen er normalt åben mellem 8.00 og 9.00.

Ring for at høre om vi kan hjælpe, hvis du får tand- og mundproblemer

Der kan være dage, hvor vi holder lukket, da vi har droslet helt ned. Vi lægger information på telefonsvareren, når det sker.

Der er nu lukket ned for ikke-kritiske behandlinger på tandklinikker indtil 3/6 2020. Det har sundhedsstyrelsen besluttet. Det være sig f.eks. eftersyn, tandrensninger, småfyldninger og andre behandlinger der kan udskydes til efter 30/6 2020 uden problemer.

Du MÅ IKKE komme, hvis du har sygdomssymptomer, feber eller mistanke om Covid-19 infektion. Der skal henvendelse ske til egen læge, som vil kunne henvise til sygehus for behandling/smertelindring.

Du BØR fortsat ikke komme, 14 dage efter hjemkomst fra rejser og hvis du har (haft) kontakt med corona-inficerede personer. Ej heller, hvis du er svækket eller har kroniske sygdomme

×
Ring op
Kontakt os
Menu