Tandlæge Lolland

Søger du en dygtig tandlæge tæt på Lolland, som behandler nænsomt, kompetent og tålmodigt? I så fald er du mere end velkommen hos guldborgSUND TAND. Hos mig er der tid til patienterne, og jeg hører derfor gerne fra dig, hvis du vil være patient i en klinik, hvor din tryghed bliver prioriteret lige så højt som din tandsundhed.

Tryg og tillidsvækkende tandlæge på Lolland-Falster

Jeg har min tandlægepraksis i Tværgade 4, Nykøbing Falster – lige ovre på den anden side af Guldborg Sund. Klinikken er ligeledes hurtig at komme til, hvis du leder efter en tandlæge nær Lolland.

For mig er det vigtigt, at mine patienter oplever at blive behandlet under trygge forhold. Det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen, når du tager turen til tandlægen fra Lolland. Derfor er tæt samarbejde med den enkelte patient, forståelse samt kompetent behandling og vellykkede resultater vigtige nøgleord i mit virke som tandlæge for borgerne på Lolland og Falster.

Det betyder blandt andet, at jeg ikke påbegynder en behandling uden at inddrage patienten og at forklare om processen på forhånd, at jeg giver mig tid til at lytte til alle patienter, og at jeg altid tager særligt hensyn til eventuel tandlægeskræk.

I min praksis skal alle føle sig velkomne, og det er da også min klare vision at skabe en klinik, som patienterne forbinder med tryghed og tillid. Der skal være en grund til at krydse Guldborg Sund og vælge mig som din tandlæge, selvom du bor på Lolland.

Sunde tænder – hele livet

Min fornemmeste opgave som tandlæge ved Lolland er at hjælpe mine patienter med at opnå og bevare god mundhygiejne, stærke tænder og et sundt tandkød – hele livet. Derfor arbejder jeg målrettet for at udvikle og forbedre mine kompetencer hele tiden.

Men jeg mener også, at dialog og samarbejde er uundværligt, hvis du skal have gavn af at benytte mig som din foretrukne tandlæge på Lolland-Falster. Derfor vil enhver behandling – stor som lille – tage udgangspunkt i dine behov og dine forventninger og ønsker.

Tidsbestilling

Ønsker du at være patient hos en behagelig og dedikeret tandlæge nær Lolland, som har patienterne i centrum? Eller har du spørgsmål til klinikken, en behandling, tandlæge priser, eller noget andet vedrørende dine tænder? Så kontakt guldborgSUND TAND inden for klinikkens åbningstider.

Jeg tager imod både nye og gamle patienter i lokalerne i Tværgade, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

HD Sunflower

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Sitemap

Cookiepolitik

×
Ring op
Kontakt os
Menu