5485 0192

Bidskinne

Bideskinne - for bedre bidfunktion og begrænsning af kæbeledssmerter, hovedpine, tandslid og tænderskæren

Uhensigtsmæssig bidfunktion er et voksende problemområde, som kan medføre mange gener i tænder, kæbe og krop. Forkert bidfunktion kan for eksempel give tendens til at skære tænder, som igen kan give spændingshovedpine. Tænderskæren kan også sætte sig i resten af kroppen og kan ligeledes være årsag til nakke- og skuldersmerter.

Hvis du skærer tænder og oplever smerter i skuldre og nakke, kan du med fordel overveje, om en bideskinne kan afhjælpe problemerne. Hos GuldborgSUND TAND hjælper vi dig gerne med en professionel vurdering af din bidfunktion og eventuel behandling med bideskinne.

Hvad kan en bideskinne afhjælpe?

Tit har folk hørt om bideskinner, men mange ved ikke, hvad de skal gøre godt for. Skinnerne anvendes i forbindelse med en lang række problemstillinger og kan være med til at nedsætte slid, løsne låste muskler samt aflaste led - og kan ligeledes afhjælpe problemer med at skære tænder samt smerter i kæbe, hoved og nakke.

Området er dog meget komplekst, og typisk starter problemer med bidfunktion slet ikke som et problem i mundregionen. Andre fysiske og psykiske problemer som dårlig ryg eller stress kan ligeledes også være årsag. Derfor er der sjældent en hel entydig og enkel løsning - men snarere en række af muligheder og problemstillinger, der skal vurderes, inden en eventuel behandling med bideskinne igangsættes.

Hos GuldborgSUND TAND samarbejder vi med kiropraktorer, der ligesom os, mener, at kroppen må opfattes som et hele - altså ud fra en holistisk betragtning. Vores krop er faktisk ikke delt op i de områder, sundhedsvæsenet har valgt at lave specialer i. Der er mange forbindelser og overlapninger. Derfor må kilden til kæbeproblemer tit findes et andet sted i kroppen.

Kontakt os - behandling i trygge rammer

Hvis du skærer tænder eller oplever andre problemer, som du tror, kan afhjælpes med en bideskinne, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. I klinikken har vi fokus på tryg og tillidsvækkende behandling, og det er vores mål at hjælpe vores patienter til sunde tænder.

Kom derfor trygt forbi klinikken på Tværgade 4 i Nykøbing Falster, og lad os tale om det. Du kan også give os et kald, hvor vi blandt andet kan snakke om, hvad en bideskinne koster.

Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Sitemap

OBS: Covid-19 påbud og anbefalinger

Klinikken er åben for alle tandbehandlinger og eftersyn.

Der er krav om at mundbind eller visir bæres på klinikken og i venteværelse, indtil vi skal kigge i munden.

Pårørende eller ledsagere bedes opholde sig uden for klinikken. (især hvis der sidder folk i venteværelset). Ledsagere, der skal med ind på klinikken kan blive.

Hold afstand! Der bør maximalt være tre personer i venteværelset.

Du  fortsat IKKE komme, hvis du har sygdomssymptomer, feber, hvis du venter på svar på Covid-19-test, hvis der er mistanke om Covid-19 infektion eller hvis du er i karantæne. Der skal henvendelse ske til egen læge, som vil kunne henvise til sygehus for behandling/smertelindring.

×
Ring op
Kontakt os
Menu