5485 0192

Bidskinne

Bideskinne - for bedre bidfunktion og begrænsning af kæbeledssmerter, hovedpine, tandslid og tænderskæren

Uhensigtsmæssig bidfunktion er et voksende problemområde, som kan medføre mange gener i tænder, kæbe og krop. Forkert bidfunktion kan for eksempel give tendens til at skære tænder, som igen kan give spændingshovedpine. Tænderskæren kan også sætte sig i resten af kroppen og kan ligeledes være årsag til nakke- og skuldersmerter.

Hvis du skærer tænder og oplever smerter i skuldre og nakke, kan du med fordel overveje, om en bideskinne kan afhjælpe problemerne. Hos GuldborgSUND TAND hjælper vi dig gerne med en professionel vurdering af din bidfunktion og eventuel behandling med bideskinne.

Hvad kan en bideskinne afhjælpe?

Tit har folk hørt om bideskinner, men mange ved ikke, hvad de skal gøre godt for. Skinnerne anvendes i forbindelse med en lang række problemstillinger og kan være med til at nedsætte slid, løsne låste muskler samt aflaste led - og kan ligeledes afhjælpe problemer med at skære tænder samt smerter i kæbe, hoved og nakke.

Området er dog meget komplekst, og typisk starter problemer med bidfunktion slet ikke som et problem i mundregionen. Andre fysiske og psykiske problemer som dårlig ryg eller stress kan ligeledes også være årsag. Derfor er der sjældent en hel entydig og enkel løsning - men snarere en række af muligheder og problemstillinger, der skal vurderes, inden en eventuel behandling med bideskinne igangsættes.

Hos GuldborgSUND TAND samarbejder vi med kiropraktorer, der ligesom os, mener, at kroppen må opfattes som et hele - altså ud fra en holistisk betragtning. Vores krop er faktisk ikke delt op i de områder, sundhedsvæsenet har valgt at lave specialer i. Der er mange forbindelser og overlapninger. Derfor må kilden til kæbeproblemer tit findes et andet sted i kroppen.

Kontakt os - behandling i trygge rammer

Hvis du skærer tænder eller oplever andre problemer, som du tror, kan afhjælpes med en bideskinne, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. I klinikken har vi fokus på tryg og tillidsvækkende behandling, og det er vores mål at hjælpe vores patienter til sunde tænder.

Kom derfor trygt forbi klinikken på Tværgade 4 i Nykøbing Falster, og lad os tale om det. Du kan også give os et kald, hvor vi blandt andet kan snakke om, hvad en bideskinne koster.

Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Som følge af Covid-19 pandemien:

Klinikken er nu KUN åben for akutte eller kritiske behandlinger
(som f.eks. tandpiner, mundsmerter, traumer, infektioner af akut karakter og skader eller tilstande, der kan forværre en tands eller tændernes prognose.)

Vi holder fortrinsvis åbent om morgenen/formiddagen og telefonen er normalt åben mellem 8.00 og 9.00.

Ring for at høre om vi kan hjælpe, hvis du får tand- og mundproblemer

Der kan være dage, hvor vi holder lukket, da vi har droslet helt ned. Vi lægger information på telefonsvareren, når det sker.

Der er nu lukket ned for ikke-kritiske behandlinger på tandklinikker indtil 3/6 2020. Det har sundhedsstyrelsen besluttet. Det være sig f.eks. eftersyn, tandrensninger, småfyldninger og andre behandlinger der kan udskydes til efter 30/6 2020 uden problemer.

Du MÅ IKKE komme, hvis du har sygdomssymptomer, feber eller mistanke om Covid-19 infektion. Der skal henvendelse ske til egen læge, som vil kunne henvise til sygehus for behandling/smertelindring.

Du BØR fortsat ikke komme, 14 dage efter hjemkomst fra rejser og hvis du har (haft) kontakt med corona-inficerede personer. Ej heller, hvis du er svækket eller har kroniske sygdomme

×
Ring op
Kontakt os
Menu