5485 0192

Bidskinner

Bideskinne - for bedre bidfunktion og begrænsning af kæbeledssmerter, hovedpine, tandslid og tænderskæren

Uhensigtsmæssig bidfunktion er et voksende problemområde, som kan medføre mange gener i tænder, kæbe og krop. Forkert bidfunktion kan for eksempel give tendens til at skære tænder, som igen kan give spændingshovedpine. Tænderskæren kan også sætte sig i resten af kroppen og kan ligeledes være årsag til nakke- og skuldersmerter.

Hvis du skærer tænder og oplever smerter i skuldre og nakke, kan du med fordel overveje, om en bideskinne kan afhjælpe problemerne. Hos GuldborgSUND TAND hjælper vi dig gerne med en professionel vurdering af din bidfunktion og eventuel behandling med bideskinne.

Hvad kan en bideskinne afhjælpe?

Tit har folk hørt om bideskinner, men mange ved ikke, hvad de skal gøre godt for. Skinnerne anvendes i forbindelse med en lang række problemstillinger og kan være med til at nedsætte slid, løsne låste muskler samt aflaste led - og kan ligeledes afhjælpe problemer med at skære tænder samt smerter i kæbe, hoved og nakke.

Området er dog meget komplekst, og typisk starter problemer med bidfunktion slet ikke som et problem i mundregionen. Andre fysiske og psykiske problemer som dårlig ryg eller stress kan ligeledes også være årsag. Derfor er der sjældent en hel entydig og enkel løsning - men snarere en række af muligheder og problemstillinger, der skal vurderes, inden en eventuel behandling med bideskinne igangsættes.

Hos GuldborgSUND TAND samarbejder vi med kiropraktorer, der ligesom os, mener, at kroppen må opfattes som et hele - altså ud fra en holistisk betragtning. Vores krop er faktisk ikke delt op i de områder, sundhedsvæsenet har valgt at lave specialer i. Der er mange forbindelser og overlapninger. Derfor må kilden til kæbeproblemer tit findes et andet sted i kroppen.

Kontakt os - behandling i trygge rammer

Hvis du skærer tænder eller oplever andre problemer, som du tror, kan afhjælpes med en bideskinne, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. I klinikken har vi fokus på tryg og tillidsvækkende behandling, og det er vores mål at hjælpe vores patienter til sunde tænder.

Kom derfor trygt forbi klinikken på Tværgade 4 i Nykøbing Falster, og lad os tale om det.

Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Tandlægeoverenskomsten opsagt af regionerne pr. 31.05.2018

Regionerne har valgt at opsige tandlægernes overenskomst, der sikrede tilskud til tandbehandlinger for patienterne. Hvilken betydning det vil få, ved vi ikke endnu, men i den nærmeste fremtid kan der opstå ekstraarbejde i at få sit tilskud.

Hvis Folketinget vælger at ændre i tilskuddets størrelse, kan det give ændringer i priserne på nogle tandbehandlinger.

Årsag? Da jeg ikke kunne udtrykke det bedre selv, har jeg tilladt mig at kopiere det nedenstående citat af blogger og sognepræst Kathrine Lilleør fra hendes blog på Berlingske:

Historik: I 2012 fjernede Folketinget 300 millioner kroner i tilskud til voksentandplejen. Forventningen var, at befolkningen fremadrettet ville have en bedre tandsundhed, så Regionerne satte deres bevilling til tandlægetilskud ned fra 1,6 million kroner til 1,3 million kroner.

Problemet har imidlertid vist sig at være, at folk går ligeså meget til tandlæge, som de altid har gjort. Deres tænder er ligeså dårlige i 2017 som i 2012. Tandlægerne der, ifølge overenskomsten, hverken må hæve eller sænke priserne, har derfor sendt regninger til Regionerne for kr. 1,6 million, som altid. Regionerne er i stigende grad blevet ærgerlige over, at virkeligheden ikke passer til det, man har vedtaget, så nu har man opsagt overenskomsten på voksentandplejeområdet. Simpelthen. Det betyder, at tandlægerne i skrivende stund ikke ved, hvor mange tilskudskroner, de kan søge om på deres patienters vegne.

Lang historie kort: Udsigten er, at tandlægerne må afvise patienter. Folk må gå mindre til tandlæge. Også selvom de har brug for behandling.

×
Ring op
Kontakt os
Menu