John Hjorth Klos

Om guldborgSUND TAND

Mit navn er John Hjorth Klos. Jeg er tandlæge og indehaver af tandklinikken guldborgSUND TAND i Tværgade 4 i Nykøbing Falster. Lokalerne har jeg overtaget efter Birthe Lindbjerg, som har valgt at lægge instrumenterne på hylden efter mange gode år som tandlæge på adressen.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken, og jeg håber at generationsskiftet mellem Birthe Lindbjerg og John Hjorth Klos vil blive modtaget med åbne arme af såvel nye som gamle patienter.

guldborgSUND TAND – tryghed, tillid og sunde tænder

Faste patienter i klinikken vil nok forbinde Birthe Lindbjerg med kompetent og tillidsvækkende behandling under trygge forhold og behagelige rammer. Det er naturligvis en tradition, som jeg, John Hjorth Klos, har i sinde at fortsætte.

Derfor er du også sikret en både professionel og tillidsfuld behandling med fokus på sunde tænder og det gode patientforhold som omdrejningspunkt, når du lægger dig til rette i tandlægestolen hos guldborgSUND TAND. Jeg har en klar mission om, at du ikke skal opleve nogen kvalitetsmæssig ændring, blot fordi navnet på behandleren er skiftet ud med John Hjorth Klos.

Moderne og skånsom behandling

Som tandlæge er det først og fremmest mit mål at hjælpe mine patienter til at opnå og bevare et sundt tandsæt. For at nå det mål er det naturligvis afgørende, at mine kompetencer som behandler lever op til samtlige standarder inden for branchen.

Derfor bestræber jeg mig også på at finpudse og opdatere mine metoder jævnligt, så du er garanteret en gennemført og professionel behandling. Et besøg hos guldborgSUND TAND skal være synonym med udvikling samt optimale og nænsomme behandlingsmetoder udført med moderne udstyr og instrumenter.

Behandling i samarbejde med dig

Arrogante attituder hører ingen steder hjemme i en tandklinik i dagens Danmark, og som tandlæge føler jeg mig forpligtet til at inddrage dig i alle aspekter af behandlingen. Efter min mening er gensidig respekt og forståelse samt klar kommunikation mellem patient og tandlæge et uundværligt grundlag for vellykkede resultater – og ikke mindst tilfredse og trygge patienter.

Jeg har en drøm om at drive en tidssvarende klinik, hvor behandlingerne bliver udført som et tæt samarbejde mellem undertegnede, John Hjorth Klos, og dig som patient. Derfor vil jeg også altid være lydhør og give mig tid til at lytte til dine ønsker og behov. Hvis du er ramt af tandlægeskræk vil jeg naturligvis også tage al den hensyn, som du har brug for, så dit besøg bliver så behagelig en oplevelse som overhovedet muligt.
Kom i kontakt

Søger du en dygtig tandlæge på Falster, så kontakt os og få tid til nænsom tandpleje i rolige omgivelser.  

Vil du i kontakt med os?

Ring på 5485 0192 eller udfyld kontaktformularen

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

HD Sunflower

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Sitemap

Cookiepolitik

×
Ring op
Kontakt os
Menu