Hvad koster en krone hos tandlægen?

En krone er en hætte eller en kapsel, der sættes udover en tand med det formål at styrke og beskytte den. Mange mennesker får lavet en krone efter rodbehandling, for tænder uden nerve er svækkede. I forbindelse med kronebehandling er det relevant at vide, hvor meget en sådan behandling koster. Prisen afhænger af flere ting, og det kan du læse mere om her.

Prisen afhænger af den individuelle behandling

Det er vanskeligt at sige præcis, hvad en krone hos tandlægen koster. Den nøjagtige pris afhænger nemlig både af, hvilken tand der er tale om, samt det anvendte materiale. Derudover kan prisen også variere afhængigt af andre forhold som hvor meget tand, der er tilbage på behandlingstidspunktet osv. Derfor er prisen forskellig fra tand til tand. Prisen for en krone starter ved 5.000 kroner. Se priserne på vores behandlinger her.

Hvilket materiale skal kronen laves af?

Prisen på en krone hos tandlægen afhænger i høj grad af, hvilket materiale den laves af. Vi tilbyder både metalkeramiske kroner, bestående af uædelt metal med påbrændt porcelæn, samt kroner i ren keramik/porcelæn. Hvis du vil have det, kan man også lave rene guldkroner (finérkroner) Der er således flere muligheder, og hvilket materiale der er bedst for dig, er først muligt at fastlægge ved undersøgelse. Fordelen ved porcelænskroner er, at de har en farve, der passer godt til farven på naturlige tænder. På den måde vil kronen ikke skille sig voldsomt ud fra de andre tænder. Derudover er porcelæn et holdbart materiale, hvilket på mange måde er at foretrække frem for eksempelvis plastkroner, som kan misfarves og har dårligere holdbarhed. Udover krone får du også taget røntgenbillede, for at se om tanden kan klare en behandling og evt. bedøvelse, og din tand vil blive slebet til, så kronen kan påsættes. Derefter vil den tilrettede “tandstub” blive scannet, så en krone kan blive lavet. Du får desuden en midlertidig hætte på mellem seancerne..

Kom i kontakt med os

guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster

HD Sunflower

Her er vi

Find vej til os

3 timer gratis | Kvickly
2 timer gratis | Søndergade
Se flere | Alle parkeringer
Find vej med | Rejseplanen

Husk P-skive!

Sitemap

Cookiepolitik

×
Ring op
Kontakt os
Menu